Trófea Restaurant Budapest

Trófea Restaurant

Hangulatos környezet, a magyar és nemzetközi konyha specialitásai, széles választék, magas minőség. Ez a Trófea Restaurant! A Trófea Restaurant a korlátlan ételfogyasztást egy teljesen új dimenzióba emelte Budapesten.

A fix árak nemcsak az ételt, de az italfogyasztást is tartalmazzák, így a vendégeket semmilyen plusz költség nem terheli!A Trófea Restaurant a hét minden napján nyitva tart, ebédidőtől egészen késő estig várja vendégeit, hétvégén pedig különleges kedvezményt biztosít a kisgyermekes családok számára. Azok sem maradnak le a remek ajánlatokról, akik inkább otthon ennének, a Trófea Restaurant ugyanis házhozszállítást is vállal a kedvenc ételeinkből, éttermi minőségben, villámgyorsan!

A Trófea Restaurant egyedülálló kínálatának titka abban rejlik, hogy mindig friss, szezonális alapanyagokból dolgoznak, de nem feledkeznek meg az állandó kedvencekről sem. Így a svédasztalos kínálatban egymás mellett sorakoznak az olyan klasszikus magyaros fogások mint a marhapörkölt, a harcsapörkölt juhtúrós sztrapacskával, a gulyásleves és a mákos guba. A magyar specialitások mellett azonban a nemzetközi konyha legismertebb és legkedveltebb ételeit is megtaláljuk a sushitól kezdve a grillezett cápán át az olyan olasz édességekig, mint a profiterol.

A Trófea restaurant azonban nemcsak a kiszolgálásban, de a rendezvényszervezésben is kiváló. Amennyiben a Trófea Restaurant minőségi ételeit és szolgáltatásait saját rendezvényein venné igénybe, erre is van lehetőség! A Trófea bármilyen rendezvényt vállal, ahol a megszokott minőséget biztosítják az egyedi igényekhez igazított menüvel és italkínálattal!

Az internetes kártyaelfogadást biztosítja az OTP Bank NyRt.

A Trófea étterem részére az  OTP Bank Nyrt. biztosítja a kártya elfogadás lehetőségét, biztonságos, SSL protokollt használó kártya elfogadó rendszere által. Ide kattintva letölthető az OTP Bank internetes kártya-elfogadásról szóló tájékoztatója.