Korlátlan ételfogyasztás Budapest

Korlátlan ételfogyasztás

A Trófea Grill Étterem a korlátlan ételfogyasztás királya Budapesten. A Trófea kiváló minőségű magyar és külföldi ételeket kínál fix áron, széles választékban, több helyszínen, Budapesten! A legtöbb ember a korlátlan ételfogyasztás hallatán egy zsúfolt, büfészerű, olcsó, ám alacsony minőségű étteremre gondol. A Trófea Grill Étterem ennek pontosan az ellenkezője!

Az éttermek berendezése és hangulata elegáns, a tér tágas, az ételek minősége és tálalása pedig a legmagasabb kategóriájú éttermek közé emeli a Trófeát.A korlátlan ételfogyasztás a Trófeában új értelmet nyer! Az étterem a legfrissebb alapanyagokkal dolgozik, így garantáltan a legjobb minőségű, legszélesebb választékot kínálják külföldi és hazai ételekből.

A tálalásra is külön figyelmet fordítanak, így nyújthat egy svédasztalos étterem igazi kulináris élvezetet. Mindezeken kívül, a korlátlan ételfogyasztás mellett, a vendégek alkoholos és alkoholmentes italokból is korlátlan mennyiségben válogathatnak, így téve egyedivé a Trófea ajánlatát Budapesten!A Trófea a családokról sem feledkezett meg! Az étterem a családosok számára állandó kedvezményeket biztosít, a 12 év alatti gyermekek például minden hétvégén ingyen fogyaszthatnak.

Ezen kívül a Trófea az éttermek kialakítása során is gondolt az apróságokra, a családbarát környezetben állandó szórakozási lehetőségekkel várja őket!Azok se keseredjenek el, akik a Trófea magas minőségű ételeit inkább otthonukban fogyasztanák!

A Trófea ugyanis házhozszállítást is biztosít, igény szerint, a kedvenc ételekből, változatos kínálattal.A Trófea Grill Étterem egyedülálló a korlátlan ételfogyasztást kínáló éttermek között. A legnépszerűbb hazai és külföldi specialitásokat kínálják a legfrissebb, szezonális alapanyagokból, így a kínálat mindig változatos és aktuális. A Trófea tökéletes azoknak az ínyenceknek, akik fix áron a lehető legtöbb féle ételt szeretnék kipróbálni a magyar és a nemzetközi konyha étlapjáról.

Az internetes kártyaelfogadást biztosítja az OTP Bank NyRt.

A Trófea étterem részére az  OTP Bank Nyrt. biztosítja a kártya elfogadás lehetőségét, biztonságos, SSL protokollt használó kártya elfogadó rendszere által. Ide kattintva letölthető az OTP Bank internetes kártya-elfogadásról szóló tájékoztatója.