Esküvő helyszín Budapest

Esküvő helyszín

Az esküvő helyszíne kulcsfontosságú kérdés az esküvő szervezése során, és általában ez okozza a legnagyobb fejfájást az ifjú párnak. Fontos az ételek magas minősége, a kiszolgálás gyorsasága, az ár sem utolsó szempont, a hangulatos környezetről nem is beszélve.

A Trófea Grill Étterem pontosan ezeket vette figyelembe akkor, amikor megalkotta az esküvői kedvezmény csomagot. Az esküvő helyszíne egyedi igények szerint választható, legyen szó akár az éttermen belül, akár egy különálló teremben megtartott esküvőről. Az esküvői csomagban korlátlan étel- és italfogyasztás is szerepel. Az ételeket a párok előzetesen kiválaszthatják, így mindenki a saját és násznépe igényeire szabhatja a svédasztalos menüt. A nagyi nem tud lemondani a mákos gubáról? Az após pörköltet enne?

A fiatalok megőrülnek a spagettiért? Legyen szó akár magyaros specialitásokról, akár a nemzetközi konyha kedvelt ételeiről, a Trófea kínálatában mindegyiket megtalálják, a legfrissebb, legjobb minőségű alapanyagokból készítve! A korlátlan italfogyasztás pedig nemcsak az ifjú pár pénztárcáját kíméli meg, de a jó hangulatról is garantáltan gondoskodik.

A Trófea Grill Étterem azonban nemcsak az ételek és italok miatt tökéletes esküvő helyszín. A személyzet többéves vendéglátós tapasztalatának köszönhetően a kiváló kiszolgálás mellett a hangulatos, emlékezetes ünneplésről zenével és ajándék esküvői tortával gondoskodik. Táncparkett még nem maradt üresen egyetlen Trófeás esküvőn sem! Azok tehát, akik tökéletes esküvői helyszínre vágynak, szeretnének jól szórakozni, megfeledkezni a szervezésről és a költségekről, ne keressenek tovább!

A Trófea Grill Étterem a tökéletes esküvő helyszín!

Az internetes kártyaelfogadást biztosítja az OTP Bank NyRt.

A Trófea étterem részére az  OTP Bank Nyrt. biztosítja a kártya elfogadás lehetőségét, biztonságos, SSL protokollt használó kártya elfogadó rendszere által. Ide kattintva letölthető az OTP Bank internetes kártya-elfogadásról szóló tájékoztatója.